• Recent
10 stks/set Verstelbare Autoband Anti Skid Sneeuw Keten Winter Sneeuwkettingen voor Auto Sneeuw Modder Wheel Tyre verdikte Tire Pees

10 stks/set Verstelbare Autoband Anti Skid Sneeuw Keten Winter Sneeuwkettingen voor Auto Sneeuw Modder Wheel Tyre verdikte Tire Pees

€ 13.59
Hoeveelheid van het product
Bestaand

10 stks/set Verstelbare Autoband Anti Skid Sneeuw Keten Winter Sneeuwkettingen voor Auto Sneeuw Modder Wheel Tyre verdikte Tire Pees kenmerken :
dit product kan in sneeuw banden gladde modder gladde en icing situaties.
dit product is gemakkelijk gebruik, kan in elke gelegenheid met de temperatuur.
dit product taaiheid, koude-35 graden in de min-35 graden.
auto anti-slip ketting is ontworpen voor automotive veiligheid en ontwerp van het gebruik van automotive veiligheid levert.
het gebruik van speciale anti-skid oppervlak ruw oppervlak zodat het verhoogt de wrijving met de road, meestal in de sneeuw en modderige wegomstandigheden, beschermen de band te voorkomen band slip, om de normale rijden rol van het voertuig.
beschrijving :
vooral in winter sneeuw op de weg, kan effectief garanderen voertuig rijden niveau Auto anti-skid keten is niet gewoon seizoensgebonden producten, dat niet alleen in winter en regen en sneeuw weer kan een rol in dezelfde skiën, langlaufen, veld exploratie, berg rijden en andere Voertuig rijden situatie heeft een onvervangbare rol.
stabiele rijveiligheid.
Tips
het best drive goed voordat de sneeuwkettingen, plaats van in het gezicht van sneeuw en ijs na de installatie, omdat de tijdelijke parkeren installeren anti-skid keten dan de vroege installatie problemen, is niet bevorderlijk veiligheid. installeren en demonteren de voertuig in een veilige plaats. zoals in de drukke road, moet u de nodige verkeer waarschuwingsborden. niet installeren skid chains bij platte tire. sneeuwkettingen zijn ook limited en zijn beschikbaar voor verschillende wiel maten en tire breedtes. aandacht moet worden betaald om de keuze van skid chains dat match de wiel size. installeren anti-skid keten, de rijden snelheid algemeen niet meer dan 40 Km/uur, en aandacht zoveel mogelijk vermijd plotselinge versnelling of vertraging. wanneer het voertuig in de road zonder gebruik van sneeuwkettingen, verwijder de anti-skid keten. sneeuwkettingen zijn niet ontworpen voor aanhangwagens of tractoren.
specificatie :
naam : Auto Anti-slip Ketting
materiaal : Nylon 66
kleur : wit
dikte : 2mm
lengte : 900mm
pakket Inbegrepen
10 x Auto anti-slip ketting

Productgegevens

Merknaam:
Cimiva
Artikellengte:
90cm
Artikelbreedte:
0.2cm
Artikelgewicht:
0.33kg
Materiaaltype:
Nylon 66
Aritkeltype:
Sneeuwkettingen

Productcategorie